Tarieven

De kosten van mijn advies hangen natuurlijk af, van uw wensen. Volstaat een kleuradvies? Of wilt u verbouwen? Ik kan in principe alles regelen en u geeft aan, wat hierin uw wensen zijn. Dit kan van kleuradvies tot en met de styling van accessoires zijn. U kunt ook een dag mee winkelen. Ik neem u mee naar de meubelfabrikanten of woonwinkels, passend in uw wensen. Ik kan slimme, oplossingen ontwerpen voor u, qua werkplek, opbergruimte of meubels. Soms kan een restyling van bestaande meubels volstaan, met nieuwe kleuren op de muren en kozijnen. Ik maak een offerte, naar uw wensen.

 

Kleuradvies

Soms volstaat een nieuwe kleur op de muren en kozijnen, of een nieuw behang. Het kan uw huis volledig anders, frisser en nieuwer maken. Ik bezoek u thuis en naar aanleiding daarvan, maak ik een plan voor u, met kleurstalen.

 

Tarief is € 60,00* per woonruimte.

 

Interieuradvies

Bij een interieuradvies geef ik u advies m.b.t. kleuradvies, indeling meubilair en evt een lichtplan. Ik geef u advies over de optimale benutting van ruimtes, rekening houdend met uw persoonlijkheid en van uw evt medebewoners. Na een kennismakingsgesprek (kosteloos) geef ik u een offerte, zodat u weet wat het advies u gaat kosten. Ik kan een meubel ontwerpen op maat en draag u een interieurbouwer aan. Wat u ontzorgt.

 

Advies aan huis

Volstaat even een “andere” blik op uw interieur, van een interieurstyliste? Bent u eigenlijk wel tevreden, maar mist u net “iets”, dan volstaat een mondeling advies aan huis. In een bezoek van max. 2 uur geef ik u advies over indeling van meubilair en kleuradvies.

 

Mijn tarief hiervoor bedraagt € 120,00*

 

 

Uurtarief

Mijn uurtarief bedraagt € 45,00 per uur. Bij een dag shoppen, hanteer ik dag- of dagdeel tarieven, Op aanvraag

 

Advies meubelstoffering

Door mijn ervaring in verschillende functies in de gordijn- en meubelstoffen branche en als meubelstoffeerder, kan ik u adviseren voor de juiste stoffen voor meubelstoffering. Hierin werk ik ook samen met een ervaren vakman/meubelstoffeerder. Heeft u een erfstuk, een meubel met emotionele waarde of een pronkstuk, welke u zeker in uw interieur wilt houden, voor de persoonlijke touch? Dan is herstoffering een mooie oplossing om uw meubelstuk een nieuw jasje te geven of tot het geheel van uw interieur te laten behoren. Of mss kan een nw bed achterwand of wandbekleding, uw slaapkamer of andere ruimte, net de rijkere en unieke uitstraling geven! Ik kan dit voor u regelen!

 

Tarief op aanvraag. Advies voor meubelstoffering of voor gordijnen is kosteloos.

 

Voor raamdecoratie kunt u mij vanaf november 2016 ook, op afspraak/ of iedere dinsdag van 9.00 tot 12.30 en van 13.30 tot 17.00 u vrijblijvend bezoeken, in de showroom van:

 

New Art Interiors

Magnesiumstraat 17

Nederweert

 

Ik kan u alle mogelijkheden laten zien op raamdecoratie gebied en u evt adviseren op ander vlak, naar wens.

 

 

Zakelijk

Mijn specialisatie op zakelijk vlak, ligt bij winkelinrichting/detailhandel. Mijn advies hierin kan varieren van interieuradvies/ontwerp tot styling. En u kunt starten met mystery shopper bezoek, opgevolgd door een uitgebreid verslag. Inhoudelijk ga ik in op de winkelpresentatie, klantvriendelijkheid, kleuren, verlichting en muziek met betrekking op koopgedrag etc.

 

Tarief op aanvraag, naar gelang wensen.

 

 

 

* Tarieven zijn exclusief 21% b.t.w. Buiten een straal van 10 km bereken ik € 0,29 per kilometer onkostenvergoeding

 

Bekijk hier de algemene voorwaarden van Esther Interior

Bekijk hier de algemene voorwaarden van Interieurstylist Nederland

EVENTS/NIEUWS

De eerst volgende workshop mogelijkheden zijn op:

 

- 3   November 2016

- 17 November 2016

 

Voor meer informatie zie de "Workshop" pagina

CONTACT

Tel: 0650885310

welcome@estherinterior.com