Kennismaking en Mogelijkheden

Een kleuradvies of interieuradvies is erg nuttig, Als je weinig tijd hebt of er weinig tijd in wil steken. Het kan ook zijn, dat je het inzicht of creativiteit mist, om van je woning een “thuis” te maken. Of gewoon, omdat je eens een frisse blik van een styliste wil, om te kijken of er andere mogelijkheden zijn voor je interieur, dan dat je zelf zou bedenken!

 

 

 

 

 

 

INTERIEURADVIES

 

Esther Interior begint met een kennismakingsgesprek. Ik plan samen met u telefonisch een kennismakingsgesprek in. Dit is overigens gratis.

In dat gesprek bespreken we uw wensen en kijk ik naar uw huidige woonsituatie. De functies van woonruimtes, de samenstelling van bewoners, lichtinval. Ik fotografeer en meet de ruimtes. Naar gelang uw wensen, word een persoonlijk plan gemaakt. Met als uitgangspunt, een plan waarbij rekening is gehouden met de persoonlijkheid van de bewoners en de huidige stijl van de woning. Zodat u een “thuis” heeft, waar uw interieur uw persoonlijkheid weerspiegeld!

 

Wat uw huis persoonlijk maakt, kunnen de meubels of accessoires met een emotionele waarde zijn. Foto’s en andere items. U bepaalt wat u wilt houden. Zo ontstaat een mooi nieuw interieur, met een mix van “oud” en nieuw. Als ik een voorstel maak voor interieuradvies, dan bent u niet gebonden aan bedrijven of winkels. Ik geef vrijblijvend advies, naar gelang uw wensen en budget. U bepaalt aan welke items u meer of minder geld wil uitgeven. B.v. een vloer, meubels, gordijnen etc. Verder kunt u het advies zo uitgebreid maken, als u wenst. Ik kan voor u shoppen, een verbouwing begeleiden.

Kortom een plan, naar gelang uw wensen!

 

 

KLEURADVIES OP MAAT

 

U vind uw interieur prima, maar mist “iets”. Dan kunt u ook een afspraak maken voor een kleuradvies. Ik zoek naar passende kleuren voor uw leefomgeving. Kleuradvies is afhankelijk van licht en de ruimte. Aangepast aan uw persoonlijke smaak, bepalen kleuren uw interieur en beleving van sfeer! Ik werk met een kleurwaaier in RAL kleuren. Daarmee kunt u rechtstreeks naar uw lokale schilder of bouwmarkt.

Een bezoek voor kleuradvies duurt gemiddeld 1 uur.

 

 

STYLINGADVIES

 

Wilt u gewoon eens een frisse blik op uw interieur en tips, dan kunt u een afspraak maken voor een stylingadvies. Styling pas ik toe wanneer mensen wel tevreden zijn over hun woonomgeving, maar net de “finishing touch” missen! De juiste styling brengt gezelligheid, sfeer en verbondenheid in uw woning. Een combinatie van persoonlijke voorkeuren, trends, unieke kenmerken en wensen vertaald in een mooi interieur maakt “uw” thuis!

In een bezoek van 2,5 uur, kan ik u net de tips geven waardoor uw woning een ander uiterlijk krijgt. Herindeling van ruimtes, qua meubels en accessoires. Tips voor styling en kleuren.

 

Natuurlijk word styling ook toegepast bij feestdagen en speciale gelegenheden, zoals b.v. een themafeest of een verjaardag. Hierbij kan ik u ook adviseren. Zodat u in een sfeervolle omgeving uw speciale dag kunt vieren! Naar elk gewenst budget.

 

- Esther

EVENTS/NIEUWS

De eerst volgende workshop mogelijkheden zijn op:

 

- 3   November 2016

- 17 November 2016

 

Voor meer informatie zie de "Workshop" pagina

CONTACT

Tel: 0650885310

welcome@estherinterior.com